2. Sualtı Görüntü Avcılığı Fotoğraf Yarışması tamamlandı

‘Arkın Group Girne Fest 24’ kapsamında yer alan 2. Uluslararası Sualtı Görüntü Avcılığı Fotoğraf Yarışması 4 Ekim Cumartesi günü gerçekleşti. Yarışmaya adanın güneyi ve kuzeyinden toplam 41 dalgıç katılım gösterdi. Kervansaray Halk Plajı, Escape Plajı ve Camelot Plajı olarak üç farklı noktadan start veren yarışma; 4 dalış merkezinin (Amphora Dive Center, Dive Shack, Scuba Cyprus ve Deep Penetration) transfer botu katkısı ile Zephyros kayalığında hayat buldu.
Amphora Dive Center, Dive Shack, Scuba Cyprus, Deep Penetration, Cyprus Underwater Explorers ve North Cyprus British Scuba Center dalış merkezlerinin katkı koyduğu yarışmada bu yıl ilk kez SUFOD Türkiye ( Sualtı Fotoğrafçıları Derneği) yarışmaya 8 kişilik bir ekiple katkı koydu.
Fotoğraf yarışması ödül töreni 22 Ekim Salı günü saat 11:00’de Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda gerçekleşecek.
Önceki Haber 23. Zeytinlik Zeytin Festivali muhteşem bir gece ile kapanış gerçekleştirdi